Nybliven Ljusnebo kryddade välbesökt företagarlunch

Claes Lindblom, nyinflyttad Ljusnebo som köpt Turbinen i Ljusne, berättade inför ett 80-tal lunchgäster på företagarlunchen om sina planer och visioner.

Under en välbesökt företagarlunch fick gästerna veta mer från mannen som ska få snurr på Turbinen i Ljusne. Dessutom gavs smakprov från Centrumplanen och andra spännande framtidsprojekt.

En stark tro på att få snurr i Ljusne. Det förmedlade Claes Lindblom, nyinflyttad Ljusnebo som genom sitt företag Theodor Invest AB köpt Turbinen i Ljusne. Han tog väl vara på sin korta stund då han fick ett 80-tal lunchätares öra (varav 15 var där för första gången).

De fick höra om Claes Lindbloms gedigna bakgrund som entreprenör i Stockholmsområdet, med många och stora projekt i nischen arenor och koncept. Bland annat inom nöje och kultur i Globenområdet.

Vad kan då vänta i Ljusne och Turbinen?

- Jag tror på Turbinen, varumärket är bra, namnet och bakgrunden likaså. Vi får se vart det tar vägen. Jag är öppen för alla tänkbara förslag, säger Claes Lindblom.

Fler spännande projekt

Spännande utveckling väntar således i Ljusne, detsamma kan sägas om Söderhamns centrum. Lunchgästerna fick också en genomgång av hur centrumplanen kommer att genomföras, med start i maj fram till och med 2023.

Läs mer: Centrumplanen 2022-2023

Marianne Johansson, enhetschef i Sektor styrning och stöd, berättade vidare att centrumplanen bara är ett av många spännande projekt som Söderhamns kommun arbetar med. Även Söderhamnsporten, inre hamnen, Norra staden och E-center norr går mot en spännande framtid.

Läs mer: Planerade och pågående byggprojekt i Söderhamns kommun

Missa ingen upphandling

Vill du som företagare var med på ett hörn i kommunens affärer? Missa då inte de många upphandlingar som ständigt är aktuella. Om det berättade Söderhamns kommuns inköpschef Marie Emilsson och du kan enkelt hitta vad som erbjuds just nu.

Läs mer: Aktuella upphandlingar

Håll koll på näringslivet

Håll utkik på webben för information från näringslivsenheten och när nästa företagarlunch är.

Läs mer: Näringsliv Söderhamns kommun

Senast uppdaterad: 3 augusti 2022