Stiftelsen Oscar Zacheus och Gerda Erikssons fond

Utdelningen sker till personer under 65 år bosatta inom Söderhamns församling och som på grund av sjukdom eller stor barnaskara är i behov av stöd.

Vem får ansöka?

• Privatpersoner under 65 år, och föreningar
  • Bosatta inom Söderhamns församling

Via denna länk kan du se vilken församling du är bosatt inom: Sök församling - Svenska kyrkan Länk till annan webbplats.

Sista ansökningsdatum:  30 april.

E-tjänsten kräver inloggning, du som inte har tillgång till bank-ID kan lämna ansökan via blankett som skrivs ut.

Skicka blanketten till:
Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, 826 80 Söderhamn
eller lämna in i receptionen på Förvaltningshuset, Västra Storgatan 16-18 i Söderhamn.

Beslut om utdelning

Utdelningsbart belopp: 772 704 kr (beloppet gällde 2021)

Beslut om utdelning fattas av Arbetsmarknads- och socialnämnden. Beslut om utdelning sker i maj-juni varje år.

Senast uppdaterad: 2 februari 2022
Omsorg och stöd

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.